belgijskie czekoladki serca bez dodatku cukrów bezglutenowe bio 100 g - belvas
Opis
BELGIJSKIE CZEKOLADKI SERCA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 100 g - BELVAS
BEJGIJSKIE CZEKOLADKI SERCA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWE BIO 100 g - BELVAS
OPIS PRODUKTU
SKŁADNIKI
inulina*, orzechy laskowe* 23%, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, kakao sproszkowane*, tłuszcz kokosowy* , wanilia*, emuglator: lecytyna słonecznikowa (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2218 kJ/ 531 kcal
Tłuszcz: 44,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,0 g
Węglowodany: 7,1 g
w tym cukry: 4,8 g
Błonnik: 38,1 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy, mleko (łącznie z laktozą) i soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
CERTYFIKATY INNE: FAIR TRADE
Producent - nazwa i adres: BELVAS S.P.R.L , CHEMIN DU FUNDUS 7, 7822 GHISLENGHIEN
Kraj Producenta: Belgia
KRAJ POCHODZENIA SKŁADNIKÓW: Rolnictwo UE / Rolnictwo spoza UE